לבנה היא גבינה טרייה בעלת צבע לבן הניתנת למריחה.
ללבנה טעם חמצמץ אופייני הנובע מתהליך ההחמצה של חיידקי המחמצת המשמשים ביצור הלבנה.
כדי למנוע קלקולה לזמן רב יותר ניתן גם לייבש אותה ועל ידי כך היא גם מתקשה יותר.
את הלבנה נהוג להגיש בצורת כדורים בשמן זית.
ניתן גם להגיש אותה עם תבלינים.
מחלבת רג'ב | רחוב ראשי, תמרה ת.ד 139, ישראל 30811 | טל': 04-9946294 | מחלבה: 1800-20-50-80 | נייד: 050-5243553 | פקס: 04-9948498 | מייל: info@rajab.co.il